Akcija!

Vzmetnica BOWERY

349,00 139,00

Katere so največje prednosti vzmetnice BOWERY?

  • Jedro vzmetnice odlikuje klasično bonell vzmetenje, ki je zagotavlja vrhunsko vzdržljivost, prvovrstno udobje in optimalno podporo celotnemu telesu.

  • Jedro vzmetnice obdaja plast iz trpežne PU pene, ki skrbi za učinkovito prilagajanje obliki ter gibanju vašega telesa.

  • Vzmetnica ima zimsko in letno ležalno stran. Na letni strani je v prevleko vzmetnice všit bombaž, ki zagotavlja prijetno spalno klimo v poletnih mesecih. Na drugi, zimski strani, pa je v prevleko všita vatirana volna, ki v hladnem delu leta poskrbi za prijetno toplo udobje.

  • Na bokih vzmetnice so nameščeni ročaji, ki omogočajo lažje premikanje ležišča ob preoblačenju posteljnine in preobračanju vzmetnice ob menjavi letnih časov.

Zakaj je vzmetnica BOWERY tako posebna?

Bonell vzmetenje za optimalno podporo

Kakovostno bonnell vzmetenje, ki ga obdaja trpežna PU pena, zagotavlja dobro podporo vašemu telesu, dolgo življenjsko dobo vzmetnice in nebeško udoben spanec.

Idealna temperatura v vseh letnih časih

Poleg vrhunske podpore in udobja nudi vzmetnica tudi idealno temperaturo za spanje v vsakem letnem času. Letna stran vzmetnice je obogatena z všitim bombažem, ki zagotavlja prijeten hladilen učinek, medtem ko je na zimski strani všita vatirana volna za topel občutek v hladnih dneh leta. Optimalna spalna klima vodi do izboljšanja spanca, katerega najpomembnejša posledica je dolgotrajno izboljšano počutje.

Vzmetnica BOWERY je prav tako na voljo v dimenziji 120 x 200 cm.

Povpraševanje

Kategoriji: ,

Dodatne informacije

Dimenzije

120 x 200 cm, 90 x 200 cm

Višina vzmetnice

24 cm

Trdota vzmetnice

Trdo

Poslovalnice

Maribor

Stanje

Eksponat, brez poškodb, Zapakirano v skladišču

Vaši podatki

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Kako vam lahko pomagamo?

Opišite vaše želje in zanimanja.