Akcija!

Grelnik vode RUSSELL HOBBS 26960-70 – Luna Stone

77,99 59,99

Grelnik vode RUSSELL HOBBS 26960-70 Luna Stone

Dopolnite vašo kuhinjo z Luna Stone grelnikom vode, ki doda preprosto eleganco vašemu kuhinjskemu pultu s svojim sijočim nerjavečim jeklom v nevtralni barvi kamna in naravnimi vrhunskimi kamnito teksturiranimi zaključki. Grelnik vode s kapaciteto 1,7 L je popolen za jutranjo kavo s prijatelji, tako da se bodo z vročim napitkom vsi počutili kot, da so doma. Najboljše od vsega pa je, da s funkcijo odmerjanja skodelic za hitro vrenje lahko zavrete eno skodelico v 55-ih sekundah* in tako prihranite do 66% energije**.

Grelec vode iz nerjavečega jekla z vrhunskimi kamnito teksturiranimi zaključki
Prefinjen stil Luna Stone grelnika vode pusti stilski vtis v vsaki kuhinji. Elegantno nerjaveče jeklo, ki dopolnjuje nevtralno barvo kamna in vrhunsko zaključno obdelavo kamnite teksture ter s tem ustvari sodobni slog.
1,7 L kapacitete
Z Luna Stone grelnikom vode kapacitete 1,7 L zavrite zadostno količino vode, za vse kar potrebujete. Dovolj velik, da lahko zadovolji vsakogar, saj je njegova kapaciteta popolna za pripravo čaja ali kave za celo družino ter za pripravo jutranje kave s prijatelji.
Zavre eno skodelico vode v 55 sekundah*
Začnite svoje jutro s hitro pripravljeno skodelico kave ali čaja. Zahvaljujoč funkciji odmerjanja skodelic za hitro vrenje, ki zavre vodo ene skodelice v 55-ih sekundah*, boste imeli vedno čas za vaš najbolj priljubljen vroč napitek.

*Ena skodelica vsebuje 236 ml vode

**Vrenje ene skodelice (236 ml) v primerjavi z 1-im litrom vode.

Povpraševanje

Dodatne informacije

Poslovalnice

Koper

Stanje

Eksponat, nepoškodovan

Vaši podatki

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Kako vam lahko pomagamo?

Opišite vaše želje in zanimanja.