EPILATOR BRAUN SILK-EPIL9-91003D

209,99

Epilator BRAUN SILK-EPIL 9-9100 3D

Novi Braun Silk-épil 9 Flex 9100 lepotni set je prvi ženski epilator na svetu s povsem gibljivo glavo, ki omogoča lahkotno odstranjevanje dlačic. Tehnologija Micro-Grip in za 40 % širša glava, ki odstrani celo najkrajše dlačice, dolge samo 0,5 mm, omogočata, da uživate v dolgih tednih čudovito gladke kože. Lepotni set vključuje epilator, brivno glavo, prirezovalno glavo, ščetko za piling telesa, Braun FaceSpa, FaceSpa nežno ščetko, FaceSpa lepotno gobico, FaceSpa čistilno ščetko, torbico, ščetko za čiščenje, polnilnik, baterijo AA.

LAHKOTNOST: prvi ženski epilator na svetu s povsem gibljivo glavo za lažje odstranjevanje dlačic.
GLADKA KOŽA: tehnologija pincet Micro-Grip (40 pincet) zagotavlja gladko kožo več tednov, ne samo dni.
PRIROČNOST: ergonomičen ročaj z nedrsljivim oprijemom, popoln za epilacijo pod prho.
MANJ BOLEČINE: tehnologija SensoSmart™ skrbi za ravno pravi pritisk na kožo in omogoča uporabo pod vodo, da je epilacija udobnejša.
VSESTRANSKOST: vključuje aparat FaceSpa s ščetkama za nežno in globinsko čiščenje ter lepotno gobico.

Ozek, ergonomski ročaj
Popolnoma nova oblika ročaja z nedrsljivim oprijemom je izjemno priročna pod prho in zagotavlja lažje, natančnejše gibe – popolno za odstranjevanje dlačic s težko dostopnih območij.

Zdrav videz kože
Podarite svoji koži nego, ki si jo zasluži. Nežna ščetka FaceSpa za čiščenje obraza blago odstrani nečistoče z občutljive kože – je šestkrat učinkovitejša od ročnega čiščenja.

Sveža in mladostna koža
Odstranite odmrle kožne celice in zasijte z neustavljivim sijajem. Ščetka za globinski piling telesa je šestkrat učinkovitejša od ročnega pilinga.

Gladke pazduhe
Samozavestno oblecite svojo najljubšo majico z naramnicami, saj bodo vaše pazduhe mehke in gladke. Za posebej občutljiva območja priporočamo uporabo brivne glave, ki je vključena v set.

Uporabite ga povsod
Epilator uporabite po vsem telesu, saj njegova gibljiva glava zlahka doseže tudi težavna območja. Tehnologija Micro-Grip z glavo, ki je za 40 % širša, odstrani več dlačic v eni potezi, kar omogoča učinkovitejšo epilacijo.

Pincete Micro-Grip
Epilator Silk-épil 9 Flex je opremljen s širokimi, dolgimi in globokimi pincetami, da natančno odstrani celo najkrajše dlačice, ki jih vosek ne more ujeti.

Vodenje pritiska
Tehnologija SensoSmart™ s pomočjo rdeče lučke vodi vašo epilacijo tako, da zagotovi ustrezen pritisk na kožo.

Wet & Dry
100-odstotno vodoodporen, primeren za uporabo v kadi ali pod prho. S pogosto uporabo v vodi epilacija postane praktično neboleča.

Britje in prirezovanje
Z brivno glavo se epilator spremeni v popolnoma funkcionalen brivnik, če pa dlačice raje prirežete, lahko uporabite prirezovalni nastavek.

Barva Bela
Znamka Braun
Vrsta Epilator
Suho/mokro delovanje Suha in mokra depilacija
Čas brezžičnega delovanja do 50 min
Vrsta baterije Ni podatka
Čas polnjenja 60 min
Prilagajanje površini obraza/telesa Da
Število hitrosti 2
Garancija 2 leti
Povpraševanje

Dodatne informacije

Poslovalnice

Novo mesto

Stanje

brezhibno

Vaši podatki

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Kako vam lahko pomagamo?

Opišite vaše želje in zanimanja.