Showing 1–12 of 73 results

 • APARAT ZA ODSTRANJEVANJE TRDE KOŽE BABYLISS F210E

  Ali bi radi imeli najboljšo kakovostno linijo estetičnih tretmajev v svojem domu po odlični ceni? Potem ne zamudite Električna pilica za trdo kožo Babyliss F210E Turkizno!

  Barva:

  Bela
  Turkizno

  Prestave: 2
  AA x 2: Baterije (priložene)

  Color of product: Turquoise, White
  Number of speeds: 2
  Adjustable speed: Ja
  Battery type: AA
  Number of batteries supported: 3

  Povpraševanje

  49,98 24,99
  50%

  Preveri ponudbo
 • APARAT ZA PEKO KRUHA ELIT BM-20B

  More Information
  Barva Črna
  Znamka ELIT
  Kapaciteta peke 900-1000 g
  Moč 550 W
  Garancija 2 leti
  Povpraševanje

  79,99 44,99
  44%

  Preveri ponudbo
 • Aparat za vakumiranje GORENJE VS120E

  GORENJE VS 120E, Vakuumiranje, Varjenje, Moč: 120 W, Možnost priključitve vakuumskih posodic

  Gorenjev stroj za vakuumsko pakiranje VS120E je veliki zmagovalec ZPS testa Zveze potrošnikov Slovenije, na katerem so testirali nekaj manj kot 30 aparatov za vakuumsko pakiranje različnih proizvajalcev. Zmagovalni model je skupno prejel visoko oceno dobro (69) in zato ga ZPS priporoča za nakup.

  Ocenjevalci so ob upoštevanju navodil proizvajalcev preverjali, kako učinkoviti in hitri so pri opravljanju osnovne funkcije, to je pri vakuumskem pakiranju in varjenju vrečk z živili, kako prijazni so za uporabo in kako so izdelani. Uporabili so različne vrste živil, preizkuse in meritve pa so izvajali strokovnjaki v laboratoriju. Pri zmagovalnem Gorenjevem modelu VS120E so dobro ocenili razmerje med ceno in kakovostjo, doseženi rezultati vakuumskega pakiranja in konzerviranja so bili najboljši, njegova prednost pa je tudi skrbna izdelava in dejstvo, da med delovanjem ni moteče glasen.

  Prihranite prostorVakuumski strojček iz Gorenja lahko uporabite tudi za neživilske izdelke. Je odličen pomočnik pri organizaciji shranjevanja in idealen, če želite pred mokroto obvarovati pomembne artikle, ki jih potrebujete pri dejavnostih na prostem.

  Majhni in učinkoviti Vakuumski in varilni strojčki iz Gorenja so kompaktne velikosti in elegantne ter privlačne oblike. Tako ne zasedajo več veliko prostora na vašem kuhinjskem pultu. Ni vam treba več skrbeti, da se bo zapletel kabel, saj ima priročen predalček za shranjevanje kabla.
  Dodatna možnost shranjevanja Z veseljem boste strojček za vakuumiranje uporabljali tudi s posodicami za vakuumsko pakiranje, ki jih lahko dokupite. Odlično za shranjevanje žitaric, pečenih keksov in peciva, prigrizkov, malice in še marsičesa.

  Sveža, suha ali marinirana živila Vakuumirate lahko sveža ali suha živila. Zelo primerno je tudi vakuumiranje živil v marinadi, ki jih potem skuhate v kuhalniku sous-vide.

  Popolnoma v skladu z vašimi potrebami Z Gorenjevim varilnim in vakuumskim strojčkom lahko s pritiskom na gumb shranite živila in poskrbite za daljšo obstojnost. Hrano shranite v vakuumsko vrečko in pritisnite na gumb za tesnjenje ali vakuumiranje. Ce izberete vakuumiranje, bo aparat iz vrečke izsesal zrak. Kontrolna lučka vam bo nakazala, kdaj je proces tesnjenja in vakuumiranja končan. Vrečka je tako zapečatena, nepredušno zaprta, živila v njej pa so zaščitena pred kontaminacijo.

  Lastnosti:

  • Material ohišja: Plastika + kovina
  • Kompaktni design: Da,
  • Varjenje: Da
  • Vakuumiranje: Da

  Učinkovitost

  • Max moč vakumiranja: 800 Milibar
  • Moč: 120 W
  • Izsesavanje zraka: 12

  Upravljanje

  • Informativni zaslon: Ne
  • Elektronski nadzor vakumiranja: Da
  • Indikator delovanja za popolno kontrolo: Rdeč indikator
  • Kontrolna lučka za preglednost delovanja: Da

  Oprema

  • Cev za vakumsko pakiranje posode: Ne
  • Možnost priključitve vakuumskih posodic: Da
  • Predal za cev in kabel: Da
  • število priloženih vrečk: 10

  Varnost

  • Zapiralo pokrova: Ročno

  Dodatki

  • Priložene vrečke za takojšen začetek: Da
  • Shramba priključnega kabla: Prostor za navijanje priključnega kabla zagotavlja enostavno shranjevanje
  • Nogice za stabilnost: Gumirane nogice za stabilnost

  Tehnični podatki

  • Uporabna dolžina varilne letve: 300 mm
  • Dolžina priključnega kabla: 1300 mm
  • širina izdelka: 365 mm
  • Višina izdelka: 75 mm
  • Globina izdelka: 140 mm

  Garancija:

  24 mesecev

  Povpraševanje

  144,99 89,99
  38%

  Preveri ponudbo
 • Baterijski sesalnik PHILIPS FC6727/01 SpeedPro

  Tehnične podrobnosti

  Barva morsko modra
  Pretok zraka do 800 l/min
  Baterija Li-Ion, 21,6 V
  Čas polnjenja 5 ur
  Čas delovanja 40 min
  Čas delovanja (turbo) 20 min
  Glasnost 80 dB
  Ročaj za prenašanje DA (zgoraj)
  Kolesca DA (gumijasta)
  Rezervoar za prah 0,4 l
  Filter motorja pralni
  Teža 2,48 kg
  Prijaznost do okolja embalaža: > 90 % reciklirani materiali
  Povpraševanje

  369,99 259,99
  30%

  Preveri ponudbo
 • Čistilnik tal IROBOT BRAAVA JET250

  Opis izdelka

   

  iRobot Braava jet 250 robotski Mop (pomivalec tal) z natančnim razpršilcem – 3 v 1: za suho, vlažno in za mokro čiščenje – Najboljša izbira za kopalnice in kuhinje – Rešitev za čiščenje – Deluje s krpami za enkratno uporabo in pralnimi krpami – Vibrirajoča čistilna glava. Čistejša tla. Vsak dan. Vse s pritiskom na gumb. Braava® opravi mokro čiščenje. Vi pa živite. Robot za mokro čiščenje tal in svež dom, vsak dan. Vsakodnevni prah in umazanija lahko čiščenje vašega doma spremenita v neskončno opravilo. iRobot® Braava jet® robotski Mop (pomivalec tal) vsak dan prinaša sveža, čista tla. S svojim kompaktnim, pametnim dizajnom in z navigacijskim sistemom iAdapt® 2.0 Braava jet® pomiva in pometa težko dostopna mesta, na primer pod kuhinjskimi omaricami in okrog stranišč. Samo pritrdite čistilno krpo Braava jet® in robot bo samodejno prilagodil čiščenje glede na vrsto krpe. Pri pomivanju tal ali čiščenju z vlažnim pometanjem se razpršilna in natančna vibracijska čistilna glava Jet lotevata umazanije in madežev. Pri načinu suhega pometanja pa Braava jet® ulovi prah, umazanijo in dlake hišnih ljubljenčkov. Braava jet® čisti trda tla, vključno s trdim lesom, ploščicami in s kamnom. Naša tehnologija pa ni samo v robotih. Gre za vas – in iskanje boljših načinov, ki vam bodo pomagali narediti več. Že več kot 30 let je iRobot® svetovni pionir v industriji robotike in izdelkov široke uporabe.

   

   

   

  iRobot® Braava® 250 – Robot za pomivanje tal za čista tla in svež dom, vsak dan.

   

   

   

  Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij

   

  iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje – vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

   

   

  Robot Braava jet® je zasnovan za vse trde talne površine, vključno z laminatom, s trdim lesom, ploščicami in s kamnom. Način brisanja lahko izberete od mokrega in vlažnega do suhega z uporabo krpe za enkratno uporabo. Čisti tla do 25 m2. V načinu vlažno/suho in do 20 m2 v mokrem načinu.*

   

   

   

  Umazanija in prah

   

  Posesa trdovratno umazanijo in usedline s 3-stopenjskim sistemom za čiščenje, ki uporablja dvojne gumijaste krtače za različne površine, krtačo za čiščenje robov za stene in vogale in 5x moč sesanja*.

   

  *V primerjavi s sistemom za čiščenje Roomba® 600 serije.

   

  Braava jet® napolnite z vodo.

   

  Za mokro in vlažno čiščenje napolnite rezervoar s toplo vodo.

   

   

  Samo pritisnite »Clean«.

   

  Braava jet® samodejno prilagodi čiščenje glede na vrsto krpe s prilagoditvijo vzorca čiščenja, vibracij krpe in količine porabljene vode

   

   

  Ciljani razpršilec odstrani umazanijo in madeže.*

   

  Natančen razpršilec Jet** odstrani umazanijo in madeže. Braava jet® poišče ovire na svoji poti, preden razprši vodo, in tako pomaga zaščititi pohištvo, preproge in stene.

  *Testirano v mokrem načinu na posušeni kavi.

  **Natančen razpršilec Jet se uporablja samo v mokrem načinu brisanja in vlažnem načinu pometanja.

   

   

   

  Očisti kuhinje in kopalnice do 25 m2.

   

  Braava jet® pomije in pomete majhne prostore, kot so kuhinje in kopalnice, z učinkovitim in S sistematičnim vzorcem čiščenja. Čisti tudi po vogalih, pod stranišči in okrog njih ter pod omarami. Zapomni si ovire na svoji poti in upočasni gibanje, da nežno očisti vzdolž pohištva, sten in napeljav. S tihim delovanjem vam ne bo motil vašega vsakdanjega življenja.

   

  Gre samo tja, kamor vi to želite.

   

  Z vgrajenim načinom Virtual Wall® lahko ustvarite nevidno mejo, da Braava jet® oddaljite od območij, v katera ne želite, da Braava gre.

   

  Pritrdite krpo za čiščenje.

   

  Izberite belo krpo za pomivanje tal (suh način), oranžno krpo, da pometete s samo kančkom vode (vlažen način), in modro krpo za mokro brisanje. Preprosto potisnite izbrano krpo v čistilno glavo Braava jet® in ta samodejno izbere med načini za mokro čiščenje, vlažno pometanje ali suho pometanje.

   

   

   

  Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot.

   

  Izdelujemo robote, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadar koli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s katerimi lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.

   

  Čistilni robot za čista tla in svež dom, vsak dan.

  1 iRobot Braava jet® 250

  1 Polnilnik baterije

  1 Začetni komplet za čiščenje:

  2 krpi za mokro čiščenje

  2 krpi za vlažno pometanje

  2 krpi za suho pometanje

  1 Pralna krpa za mokro čiščenje

  1 Vzorec Braava jet™ raztopine za čiščenje tal s trdo podlago

   

  iRobot predstavlja – prilagojeno čiščenje, ki ga poganja iRobot Genius™ domača inteligenca

   

  Z obeležjem svoje 30. obletnice, podjetje daje strateški poudarek na programski in digitalni izkušnji. Še naprej se razlikuje v razvoju pametnih tehnologij, katere vam omogočajo vsakodnevno čiščenje, tudi če delate od doma.

   

  Čiščenje tam, kjer ga potrebujete: Roboti iRobot z Imprint™ tehnologijo* se vašega prostora strojno učijo in samodejno zaznajo in predlagajo čistilne cone okoli določenih predmetov, kot so kavči, mize in kuhinjski pulti. Tako lahko robota po večerji pošljete na čiščenje samo pod jedilno mizo – s pomočjo aplikacije** ali s pomočjo glasovnega asistenta**.

   

  Čiščenje, ko ga potrebujete: S pomočjo iRobot Genius™ in prenovljene aplikacije iRobot HOME**, iRobot roboti prepoznajo vaše čistilne navade.

   

  Čiščenje kakor želite: iRobot roboti* sčasoma postanejo pametnejši in s spoznavanjem vaših nastavitev čiščenja razumejo, kako želite čistiti vaš dom. Nova

   

  inteligenca presega osnovno nastavitev urnika.

   

  *Na voljo pri serijah robotskih sesalnikov Roomba i7 in s9 in robotskem pomivalcu Braava m6.

   

  **Aplikacija iRobot Home in glasovno upravljanje nista na voljo v slovenskem jeziku.

   

   

   

  Garancija: 2 leti

  Povpraševanje

  199,99 149,99
  25%

  Preveri ponudbo
 • Čistilnik zraka ELECTROLUX PA91-404GY

  More Information
  Barva Siva
  Znamka Electrolux
  Uporabna površina prostora do 92 m2
  Širina 31,5 cm
  Višina 56,5 cm
  Globina 31,5 cm
  Garancija 2 leti
  Povpraševanje

  549,99 384,99
  30%

  Preveri ponudbo
 • Depilator PHILIPS BRE285/00

  Philips Satinelle je prava rešitev za gladke noge, ki trajajo več tednov. Nežno in pri koreninah odstranjuje tudi dlačice dolžine 0,5 mm. Ergonomska zasnova ročaja omogoča enostavno epilacijo, pralna glava pa optimalno higieno

  Koža je gladka več tednov

  • Z lučko Opti-light

  • Za noge in občutljive predele

  • + 7 nastavkov

  Povpraševanje

  105,00 69,99
  33%

  Preveri ponudbo
 • DEPILATOR REMINGTON EP7500 E51 EP5

  Remington EP7500 epilator

  Če želite dolgotrajno gladko kožo, je epilator Smooth & Silky EP5 5-v-1 pravi epilator za vas.Ta nov, napreden sistem epilacije je ustvarjen, da vam omogoča gladkejše rezultate, medtem ko vam zagotavlja udobnejšo izkušnjo.Epilator EP5 5-v-1, ki vam pomaga uživati v do štirih tednih brez dlačic, prav tako ponuja hitrejšo izvedbo in odstrani 60 % več dlačic iz korenin z enim potegom*. Torej ne le da vam odstranjevanje dlačic vzame manj časa, temveč vam tudi daje dolgotrajne gladke rezultate. Dodatna lučka za natančnost vam pomaga zajeti vsako dlačico, in tako zmanjša verjetnost spregledanih dlačic med uporabo.Odstranjevanje dlačic nebi rabilo biti neudobno, zato lahko z epilatorjevimi 40 udobnimi pincetami z lahkoto zajamete tudi najmanše dlačice.

  Povpraševanje

  59,99 24,99
  58%

  Preveri ponudbo
 • DYSON PURE COOL ME BP01

  Dyson PURE&COOL ME BP01

  HEPA – čistilec
  Avtomatsko odstrani 99,95% alergenov in majhnih delcev do 0,1 mikrona iz zraka.

  Prvi Dyson čistilec zraka za osebno uporabo.
  Čistilec zraka in zmerni ventilator, ki vam pomaga izboljšati kakovost zraka v osebnem, zaprtem prostoru. Ohlajen in prečiščen zrak razporedi točno tam, kjer je potreben.

  Tehnologija Dyson Core Flow ™
  Nad ukrivljeno površino sta dva močna zračna toka. Povezani so s prečiščenim in ohlajenim zrakom, ki ga je mogoče natančno usmeriti z nastavitvijo položaja kupole, tako da je pretok zraka usmerjen navzgor ali navzdol.

  Odstrani 99,95% alergenov in škodljivih snovi
  Zaprti filtrirni sistem na napravi je sestavljen iz filtrov z aktivnim ogljem in HEPA filtrov. V tej kombinaciji je mogoče filtrirati pline in ultra fine delce iz zraka in jih zadržati v filtru.

  Enaka rotacija 70 °
  Napravo postavite tako, da se vrti z ene strani na drugo, s čimer razpršite zrak v območju 70 °

  LED zaslon
  Daljinski upravljalnik
  Sleep-timer
  Nočni način dela

  Povpraševanje

  389,99 272,99
  30%

  Preveri ponudbo
 • Dyson Pure Cool Me čistilec zraka, BP01

  Glavne lastnosti

  • Čistilec zraka in ventilator v enem
  • HEPA filter v kombinaciji s filtrom z aktivnim ogljem – iz zraka odstrani 99,95 % škodljivih snovi in ​​alergenov
  • Dyson Core Flow Technology – dva močna zračna curka potujeta čez zaobljeno sferično površino in ustvarjata osvežujoč tok čistega zraka
  • Natančna nastavitev pretoka zraka
  • Primerno za delovna mesta in domačo uporabo
  • S pritiskom na gumb lahko nihanje zaženete za 70° in razširite območje delovanja čistilca
  • Nočni način – čiščenje z manj pretoka zraka in zmanjšanim hrupom
  • Časovnik – 30 minut do 8 ur po preteku prednastavljenega časa se naprava samodejno izklopi
  • Enostavno čiščenje – brez mrežic ali pokrovov
  • Varna uporaba tudi v prisotnosti otrok
  • Daljinski nadzor
  Povpraševanje

  389,99 319,99
  18%

  Preveri ponudbo